Andre Pedersen 5.Dan
Leder / Hovedtrener
André startet å trene karate i Vennesla Karateklubb våren 93 og har vært medlem siden. Trente under Geir A. Gundersen og Rune Jonassen og Per Yngvar Lorentzen. Fikk svart belte som 17åring og ble med på seniorlandslaget da han fylte 21. Deltok på nasjonale og internasjonale stevner hvor høydepunktet var sølv i US Open i 2004 i Las Vegas. André har vært interessert i selvforsvar siden før han startet med karate. Og føler et sterkt behov for å ivareta karatens opprinnelige hensikt som handler om å kunne bli sterk og trygg på seg selv og lære seg ferdigheter som er funksjonelle i den virkelige verden.Andre er utdannet Idrettslærer og fengselsbetjent.
✉ : andre.pedersen@venneslakarate.no
☎ : 93815901

Kenneth Attila Bende002
Kenneth Attila Bende
1.Dan Okinawa Kenpo
2.Dan Shorin Ryu
Kenneth begynte å trene karate i 2004. Den gang trente han i Tyholmen Karateklubb som da var en del av Okinawa Kenpo Karate. I 2005 stilte han for første gang i konkuranse i åpent sørlandsmesterskap i Mandal. Ressultatet ble en svært så overaskende sølvmedalje etter en meget bra innsatts. Senere, etter to frustrerende norgesmesterskap i 2005 og 2006, mente Kenneth at for mange og for strenge regler i mesterskapene, var i ferd med å ødelegge den tradisjonelle karaten.
Derfor begynte han å trene Kyokushinkai Karate ved siden av Okinawa Kenpo Karate. Her lærte Kenneth om herding av kroppen og tyngde i teknikkene. Kenneth har siden ikke stilt opp i mesterskap, men han mente selv at erfaringene hadde gjordt ham til en langt bedre fighter.
I 2009 flyttet han til Bergen og trente Wado Ryo Karate i Nordnes Karateklubb. Kenneth ble med ett veldig glad i denne stilarten og fortsatte derfor å trene Wado Ryu etter han flyttet til Oslo i 2010, denne gangen i Karateklubben Hiryukan.
Selv om Kenneth fort fant seg til rette i Wado Ryu Karate, hadde han hele tiden et ønske om å fortsette å trene under Sensei Michelsen i Lillesand, og returnerte til Lillesand i 2011. Men Kenneth flyttet på seg våren 2014, og da ble Vennesla Karate Klubb nærmeste klubben, hvor han også begynte å trene parralelt med Lillesand. Dessverre ble Lillesand lagt ned våren 2015, men nå er Kenneth for fult ut i Vennesla Karate Klubb.
✉ : kenneth.bende@venneslakarate.no
☎ : 40494158

DagPh
Dag Philip Lango Thorbjørnsen
1.Dan Jiu-Jitsu
1.Kyu Shorin-Ryu
WKF Judge-B
Hovedtrener barneparti
Dag Philip begynte først å trene Jiu-Jitsu i 1987 ved Kristiansand Jiu-Jitsu Klubb. Noen år senere, delte Jiu-Jitsu klubben lokaler med Kristiansand Karate Club. Flere av de han trente sammen med byttet over til Karate men Dag Philip var ikke helt villig til å gi slipp på Jiu-Jitsu’en. Men ca 1992 begynte han å trene i Kristiansand Karate Club parallelt med Jiu-Jitsu.I Kristiansand Jiu-Jitsu Klubb trente han under Bent Olsen 1.Dan. I Kristiansand Karate Club trente han under Gunnar Nordahl 7.Dan (Sensei til Terje Årdal som grunnla både Vennesla og Vågsbygd Karate klubb). På grunn av jobb omstendigheter og skader fra en motorsykkel ulykke sluttet han å trene begge stil arter mot slutten av 90-tallet, men han startet opp igjen høsten 2014 og har siden tatt over som hovedinstruktør for barne partiet etter Øyvind.

Til vanlig jobber Dag Philip som Sikkerhetskonsulent hvor han frekvent har dialog med påtalemyndigheter, NKOM, NSM og NorCERT.

Dag Philip har stor sans for det biomekaniske aspektet av nærkamp. “Vertical Grapling”.

✉ : dag.thorbjornsen@venneslakarate.no
☎ : 90032842

Oyvind_1
Øyvind Dale 1.Dan
Øyvind startet med karate i 1983, da som ung og lovende 17åring. Trenere den gang da var Terje Årdal og Per Lorentzen. Han trente tre til fire dager i uka, først noen år i Vennesla, deretter noen år i Vågsbygd. Dessverre måtte han gi seg i 1990 pga ny jobb, og da med 1.Kyu. Men før han kom så langt hadde han en del stevner med seg hvor han blant annet tok sølv i Sørlands mesterskap.I 2006 klarte ikke Øyvind å holde seg borte lengre og begynte på nytt å trene igjen. Den gang med Runar som Sensei, og i 2007 tok han over som hoved instruktør for barnepartiet og hadde dette frem til 2015.Øyvind graderte seg til 1.Dan i 2010 og ble da en selvskreven trener for voksenpartiet.Det Øyvind finner stor interesse av i karate er røttene fra hvor karate opprinnelig kommer i fra og dens bunkaier og selvforsvars aspekter.

Hedda Hagen Castle
1.Dan Shorin Ryu
Hjelpetrener barneparti
Hedda startet med karate høsten 2011. Hun hadde før dette kjørt motocross en periode og holdt aktivt på med håndball i flere år.

Karaten gav henne imidlertid noe hun hadde savnet de siste årene, som var det å ha det gøy på trening. I tillegg synes hun hele konseptet og historien til karate var svært fascinerende. Etter hvert ble hun med som hjelpetrener for Øyvind på barnepartiet, og fortsatte med dette når Dag Philip overtok.

Fra høsten 2015 ble det ett års pause fra karaten for å avtjene førstegangstjenesten ved Stridstrenbataljonen på Bardufoss.

✉ :
☎ :

Helge Bjerland
1.Kyu
Hjelpetrener alle partier
Helge startet med karate allerede i 1984, og la beltet på hyllen i 1992. På denne tiden var han med på en rekke mesterskap på sørlands regionen. Han var aktiv både i kumite og kata sjangerne på stevner.

På denne tiden var det Per Yngvar Lorentzen og Rune Johanssen som var instruktører i Vennesla, samme som både André og Øyvind hadde i sine oppstarter.

I 1989 delte Helge garderober med Dag Philip, der Helge hadde et år i Kristiansand Karate Club, som den gang da delte lokaler med Jiu-Jitsu klubben.

Helge kom tilbake til Vennesla høsten 2013 og har siden den gang stått på med brennende iver.

✉ :
☎ :