For barneparti og voksne med lavere belter (nybegynnere) kjører vi gradering TORSDAG 6 juni. Husk å møte i god tid. Kommer man for sent, har man automatisk strøket gradering/ferdighetsprøven.

NB: Dette er på en torsdag, og ikke onsdag som er normal dag for barneparti. Dette pga utfordringer med hallen og skolen som skulle bruke hallen på den tiltenkte dato vi først hadde sett for oss. (Onsdag 5.juni).

BARN:

Barn begynner 18:00 og vi skal prøve å være ferdige innen 19:30. Møt opp i god tid, foresatte og familie er velkomne som tilskuere. Ber om at alle sitter på tribune og ikke ute i hallen, da dette kan være et forstyrrende moment for de som skal prøves til nytt belte.

Voksne:

Vi starter på gradering for voksne så snarlig vi har avlevert resultat for barnepartiet. Møt opp i god tid, og vær forberedt!

NB: Husk hansker og tannbeskytter!