Skolen har startet og vi er like etter med oppstart om få dager til. Onsdag 24 august braker det løst igjen for oss. Først med barnepartiet kl 18:00 og så voksne kl 19:30

Barneparti:

Det har blitt sendt ut informasjon til samtlige foresatte som har stått på venteliste så langt som vi har hatt mulighet til, og det ser ut til at de fleste har kommet inn. Vi har dog på nåværende tidspunkt plass til flere barn. Ventelisten til barnepartiet er kronologisk i den grad at først på lista = først inn i klubben. Unntaket er søsken/familiemedlemmer som vi prioriterer høyere.

Voksenparti:

Her har vi beklageligvis helt fullt og har ikke mulighet til å ta inn flere elever. Dette er pga plassmangel og mangel på nok trenere til å dekke opp om ekstra treninger på dags dato. Så er du 13 eller over, så må vi si beklager. Prøv igjen til nyttår!